ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ | ΒΑΠΤΙΣΗΣ Powered by DevelopLight

Menu

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα κείμενα που θα σας προτείνω, ή να μου δώσετε κάποιο δικό σας, το οποίο μπορεί να γραφτεί με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες σε όποια από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές επιλέξετε.
Το κείμενο θα πρέπει να μου αποστέλλεται γραπτώς, όπως ακριβώς θέλετε να αναγράφεται στο προσκλητήριο. Κατά την ολοκλήρωση της μακέτας και πριν το τύπωμα, ο πελάτης ελέγχει το κείμενο για μια τελευταία φορά και ιδιαίτερα ονόματα και επίθετα των οποίων την ορθότητα δεν είμαι πάντα σε θέση να γνωρίζω.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα προσκλητήρια παραδίδονται ένα μήνα πριν το μυστήριο.
Μπομπονιέρες, βιβλία ευχών και λοιπές κατασκευές παραδίδονται έως και 7 ημέρες πριν το μυστήριο.
Οι μπομπονιέρες παραδίδονται σε καλάθι ή δεντράκι (μόνο εντός Αττικής), το οποίο ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση φθοράς, ο πελάτης επιβαρύνεται με την αξία του αντικειμένου.
Επιπλέον τεμάχια πέραν των συμφωνηθέντων, παραδίδονται ανάλογα με το φόρτο εργασίας κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής όλων των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αποστολή μπορεί να γίνει με το ταχυδρομείο, με courier ή με μεταφορική. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Δεν ευθύνομαι για καθυστερήσεις ή απώλειες έργων σε περιπτώσεις απεργιών, τρομοκρατικών ενεργειών, φυσικών καταστροφών και άλλα αίτια που δεν οφείλονται σε δική μου υπαιτιότητα.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Τρόποι πληρωμής:
Με μετρητά ή με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ     ΙΒΑΝ GR 620 11010500000 10589915882
  2. ALPHA BANK              IBAN GR 6301402170 217002101027920
  3. ΠΕΙΡΑΙΩΣ                     IBAN GR 210171 8220 0068 2212 3952 512

Δικαιούχος λογαριασμών: Φωτάκης Παντελής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για πληρωμές μέσω E-banking εκτός των παραπάνω τραπεζών, οποιαδήποτε έξοδα προκύπτουν, επιβαρύνουν τον εντολέα.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για να ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου απαιτείται προκαταβολή, η οποία ανέρχεται στο 50% της συνολικής του αξίας.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Η εξόφληση του έργου μπορεί να γίνει τμηματικά ή εξ’ ολοκλήρου, έως και μια ημέρα πριν την αποστολή του από το εργαστήριο, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας. Μπορεί επίσης να εξοφληθεί κατά την παραλαβή του από το εργαστήριο. Σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να παραδοθεί έργο το οποίο δεν έχει εξοφληθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα χειροποίητα είδη είναι μοναδικά. Κανένα προϊόν δεν μπορεί να είναι πανομοιότυπο με ένα άλλο όπως τα προϊόντα μαζικής παραγωγής. Ενδέχεται να υπάρξουν μικροδιαφορές στις χρωματικές αποχρώσεις κάποιων πρώτων υλών όπως χαρτιά ή κορδέλες, καθώς επίσης και έλλειψη σε κάποιο υλικό το οποίο θα πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο. Τέτοιες αλλαγές, επιφέρουν απειροελάχιστη διαφοροποίηση του αρχικού σχεδίου και δεν το αλλοιώνουν σε καμία περίπτωση.

Ανάθεση οποιουδήποτε έργου, σημαίνει και αυτόματη αποδοχή των όρων συνεργασίας.

Comments