ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ | ΒΑΠΤΙΣΗΣ Powered by DevelopLight

Menu

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

12Ονομάζομαι Ρούλα Λογοθέτη και λατρεύω να δημιουργώ!
Είναι για μένα ένας τρόπος να εκφράζω τα συναισθήματά μου, να εκτονώνω την ενέργειά μου,  να αντλώ ικανοποίηση όταν το ακαθόριστο παίρνει σχήμα και μορφή… Κάθε τι που φτιάχνω, κλείνει μέσα του ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, γιατί είναι φτιαγμένο με αγάπη και περίσσια φροντίδα. Χαρτί, ύφασμα, μέταλλο και ξύλο, δαντέλες και πέρλες, κορδέλες και λαμπερά κρυσταλλάκια συνδυάζονται αρμονικά για να δώσουν κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Μοναδικό, όπως και η αξία του χειροποίητου.
Πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το χόμπι μου ήταν να συλλέγω προσκλητήρια, κορδέλες, τούλια , μπομπονιέρες. Ήταν ο μικρός μου θησαυρός…  Τα χρόνια πέρασαν και το χόμπι έγινε πάθος, το πάθος επάγγελμα… Οι άνθρωποι διαλέγουν συνήθως το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν. Εμένα με διάλεξε αυτό… με προσκάλεσε θα μπορούσες να πεις, να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα.

Έτσι προέκυψε το «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ». Τα καλούδια μου, σχεδιάζονται και υλοποιούνται αποκλειστικά από εμένα, καθώς θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη για το τέλειο αποτέλεσμα. Μπορείτε να τα δείτε στο site αλλά και από κοντά, στο εργαστήρι μου, κατόπιν ραντεβού. Ακόμα όμως κι αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, είμαι στη διάθεσή σας να ανταλλάξουμε ιδέες  και να ετοιμάσω αυτό που θα καλύψει τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες.
«Αν είναι να κάνεις κάτι, κάνε το σωστά»! Αυτή είναι η αρχή μου και την τηρώ ευλαβικά για να κάνω και το δικό σας όνειρο πραγματικότητα.

 

LOGO_transparent_300dpi  logo photo

 

 

Με εκτίμηση,

 Ρούλα Λογοθέτη

Comments